ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ALUMETAL KΙRIAZIS
Κουφώματα Αλουμινίου - Σιδηροκατασκευές - Αυτοματισμοί | Μαρκόπουλο Αττική

 

Πέρα από το κατασκευαστικό κομμάτι της δουλειάς μας, η εταιρεία ALUMETAL KΙRIAZIS, προσφέρει υπηρεσίες μελέτης χώρου, επισκευής και συντήρησης σε συστήματα αλουμινίου και αυτοματισμούς. 
 

Συντήρηση κουφωμάτων

Τα συστήματα κουφωμάτων μπορούν να παρουσιάσουν βλάβες σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε τις οδηγίες των τεχνικών, δεν τηρήσετε τις κατευθυντήριες συμβουλές συντήρησης και εάν επιτρέπετε σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα να επέμβουν στο χειρισμό των κουφωμάτων.

Η εταιρεία μας προσφέρει πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις μεθόδους συντήρησης, αλλά και τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση δυσλειτουργίας.

 

Επισκευή ρολού / σήτας

Είμαστε πάντα στο πλευρό σας για επισκευές σε ρολά (μοτέρ, ιμάντες, ελατήρια, ρουλεμάν), καθώς και σε συστήματα σήτας παντός τύπου. Είμαστε στη διάθεση σας γενικότερα και μετά το πέρας της τοποθέτησης των κατασκευών μας για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με τα προϊόντα μας.

 

Δωρεάν μελέτη χώρου

Η ορθή απόφαση και επιλογή μεταλλικών δομών, προϊόντων και κατασκευών ορθό είναι να πραγματοποιείται συνδυάζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη, με τις συμβουλές ενός τεχνίτη - επαγγελματία.

Πριν καταθέσουμε την προσφορά μας, πραγματοποιείται μελέτη του χώρου σας από το εξειδικευμένο πρισωπικό μας και καταγραφή των απαιτούμενων διαστάσεων και ιδιαιτεροτήτων του εντελώς δωρεάν. 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο 2299300373.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις περιοχές: Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ελληνικό, Καλλιθέα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Αγία Παρασκευή, Καλύβια, Ανάβυσσο, Παιανία, Αθήνα και όπου αλλού μας ζητηθεί στην Αττική.