Πόρτες Εισόδου

ALUMETAL KΙRIAZIS
Κουφώματα Αλουμινίου - Σιδηροκατασκευές - Αυτοματισμοί | Μαρκόπουλο Αττική

 

Στην εταιρεία ALUMETAL KΙRIAZIS θα βρείτε πόρτες εισόδου, αλουμινίου και ασφαλείας εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης αντοχής. 

Οι πόρτες ασφαλείας έχουν επένδυση αλουμινίου, πολλαπλά σημεία κλειδώματος, κλειδαριά ασφαλείας, επένδυση ξύλου ή αλουμινίου και πολλές επιλογές σε σχέδια και χρώματα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει αρτιότερα στο χώρο σας. Διακοσμήστε την πόρτα σας με λεπτομέρειες αλουμινίου και πόμολο της επιλογής σας. Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε επίσης πόρτες εισόδου με σταθερά ένθετα σύμφωνα με το στυλ και την αισθητική της πόρτας που θα επιλέξετε, καθώς και γυάλινες πόρτες ασφαλείας.
 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής πορτών αλουμινίου εξαιρετικής αντοχής, πληρώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις σε ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση, σε κλασικούς και μοντέρνους σχεδιασμούς, καθώς και ποικιλία χρωματισμών για κάθε γούστο.

 

Ασφαλείας

 

Αλουμινίου

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο 2299300373.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις περιοχές: Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ελληνικό, Καλλιθέα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Αγία Παρασκευή, Καλύβια, Κουκάκι και όπου αλλού μας ζητηθεί στην Αττική.