Ρολά - Σήτες

ALUMETAL KΙRIAZIS
Κουφώματα Αλουμινίου - Σιδηροκατασκευές - Αυτοματισμοί | Μαρκόπουλο Αττική

 

Η εταιρεία ALUMETAL KΙRIAZIS ενισχύει τα συστήματα κουφωμάτων με σήτες, ρολά και σχετικούς αυτοματισμούς. Η εταιρία μας προσφέρει πολυάριθμες λύσεις ικανές να εξυπηρετήσουν κάθε ιδιαιτερότητα και ειδική απαίτηση του χώρου σας. 

Επιλέξτε ανάμεσα σε συστήματα σήτας για πόρτες και παράθυρα οριζόντιας ή κάθετης κίνησης, plisse με ροδάκια, σήτες με ντίζα, ανοιγόμενες ή σταθερές και κρατήστε μακριά έντομα, σκόνη και μικροοργανισμούς. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό επισκέπτεται το χώρο σας και σας προτείνει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για κάθε διάσταση.
 

Τα ρολά αλουμινίου αποτελούν μια αποτελεσματική λύση προστασίας για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, ενισχύοντας τα συστήματα κουφωμάτων, προσφέροντας σκίαση και ασφάλεια σε κάθε τους εφαρμογή. Επιλέξτε ανάμεσα σε ρολά βαρέως τύπου ή πολυουρεθάνης, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και διευκολύνετε τη χρήση τους με την προσθήκη αυτοματισμών για την κίνησή τους.

 


 


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο 2299300373.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις περιοχές: Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ελληνικό, Καλλιθέα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Αγία Παρασκευή, Καλύβια, Κουκάκι και όπου αλλού μας ζητηθεί στην Αττική.